LIBRO DE ORO DE LAS FRUTAS, REPOSTERÍA Y COCINA

LIBRO DE ORO DE LAS FRUTAS, REPOSTERÍA Y COCINA

Editorial:
Altorrey
EAN:
9788445902462
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-459-0246-2
Pàgines:
191
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CASTELLANO
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

20,00 €

Després:

19,00 €
IVA inclòs
Comprar

Matèria a Libreria Mar

  • Las mejores recetas con huevos
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    Las mejores recetas con huevos
    Muller, Veronika
    Everest
    Los deliciosos platos de huevos: desde el huevo al plato hasta el souflé de queso; desde Crêpes y tortitas ha...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • La cuina de l'Albufera i les marjals -5%
    Titulo del libro
    La cuina de l'Albufera i les marjals
    Piera, Emili
    Periferic edicions
    Emili Piera ha completat una intensa investigació per a descobrir l'origen de cuina que s'elabora al voltant d...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,00 €20,90 €

  • El arte de comer -5%
    Titulo del libro
    El arte de comer
    Fisher, M.F.K.
    Debate
    Un clásico imprescindible de la literatura gastronómica.M.F.K. Fisher revolucionó la manera en que se escrib...
    No disponible

    39,90 €37,91 €

  • Galicia. Cocina Tradicional. -5%
    Titulo del libro
    Galicia. Cocina Tradicional.
    Cunqueiro , Alvaro / Filgueira Iglesias, Araceli
    Everest
    Galicia -mar, sol, praderío, montaña- es despensa de excelentes materias primas y maestra en su cocina. Una c...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Boqueria Gourmand -5%
    Titulo del libro
    Boqueria Gourmand
    Mas Velasco, Jordi;Ubide i Marcet, Òscar
    Viena
    La Boqueria més selecta, les millors receptes. Un llibre espléndidament il·lustrat amb més de 170 fotografi...
    No disponible

    19,80 €18,81 €