THE ROLE ALTERNATIVE AND INNOVATIVE FOOD INGREDIENTS PRODUCTS IN CONSUMER WELLNESS

THE ROLE ALTERNATIVE AND INNOVATIVE FOOD INGREDIENTS PRODUCTS IN CONSUMER WELLNESS

Editorial:
Elsevier uk
EAN:
9780128164532
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-0-12-816453-2
idioma:
INGLES
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

182,00 €

Després:

172,90 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Libreria Mar

Matèria a Libreria Mar

  • Pan, bollos y otras masas -5%
    Titulo del libro
    Pan, bollos y otras masas
    Biest, Marie Massiet du;Dreyfus, Isabelle;Morel, Laurent
    Tikal ediciones
    ¡Recupere las recetas de panes y bollería tradicionales! En este libro  se muestra de manera sencilla, tanto ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    7,95 €7,55 €

  • Menús para estar sanos y no engordar -5%
    Titulo del libro
    Menús para estar sanos y no engordar
    Galiano Ramos, Cristina
    Espasa calpe
    No disponible

    20,00 €19,00 €

  • Alimentación alcalina -5%
    Titulo del libro
    Alimentación alcalina
    Vasey, Cristopher
    Edaf editorial
    El equilibrio ácido-básico para la salud es reconocido internacionalmente por terapeutas y enfermos como uno ...
    No disponible

    14,00 €13,30 €

  • Boqueria Gourmand -5%
    Titulo del libro
    Boqueria Gourmand
    Mas Velasco, Jordi;Ubide i Marcet, Òscar
    Viena
    La Boqueria més selecta, les millors receptes. Un llibre espléndidament il·lustrat amb més de 170 fotografi...
    No disponible

    19,80 €18,81 €

  • LA CUINA DE L'ESTUDIANT -5%
    Titulo del libro
    LA CUINA DE L'ESTUDIANT
    Torrent, Margarita
    Sd edicions
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,00 €20,90 €

Elsevier uk a Libreria Mar