Cociñar con algas

Cociñar con algas

Editorial:
Galaxia
EAN:
9788498654783
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9865-478-3
Páginas:
112
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
GALEGO
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
VARIOS

Descuento:

-5%

Antes:

20,00 €

Despues:

19,00 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Coas receitas que aparecen neste libro descubriremos as virtudes da "Cociña Atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos. Un mollo de propostas culinarias nas que o sabor e a saúde van da man e nas que se reivindica un produto galego cada día máis usado nas mellores cociñas do mundo.Neste libro. A cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algas achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito.

Materia en Libreria Mar

Galaxia en Libreria Mar