Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional

Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional. Recull de receptes i menús estacionals amb critiris naturistes

Editorial:
Icaria
EAN:
9788498883480
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9888-348-0
Páginas:
212
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
154
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

15,00 €

Despues:

14,25 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col.lectius de consum, Cydonia, on es van conéixer i on encara pertany  la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d'entendre la cuina que va més enllá de l'extens receptari de plats naturistes, on el lector trobará 175 propostes delicioses per les diferents époques de l'any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecológics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar! Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de marÇ del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra  de catalá i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sócia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecológics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l'oportunitat de transmetre l'aprenentatge i l'experiéncia adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana. Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va  viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. Es llicenciada en Filosofia, museóloga i professora d'anglés, peró la va fer feliÇ treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d'Africa, América del Nord i Europa, on va aprendre, entre d'altres coses, noves receptes i l'ús d'ingredients que desconeixia. Grácies a la col.laboració del seu company, és feliÇ mare de tres nens i dues nenes que l'han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.

Materia en Libreria Mar

  • El mundo oculto de la trufa -5%
    Titulo del libro
    El mundo oculto de la trufa
    Jacobs, Ryan
    Planeta
    Más allá del esplendor de los chefs estrella y los restaurantes de prestigio, la cadena de suministro de la t...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    9,95 €9,45 €

  • Salsas y dips -5%
    Titulo del libro
    Salsas y dips
    VV AA
    Drac
    30 sabrosas recetas de salsas y dips, término gastronómico que hace referencia a un tipo de salsa espesa, y p...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    7,50 €7,13 €

  • Saber de vino en tres horas -5%
    Titulo del libro
    Saber de vino en tres horas
    Federico Oldenburg
    Booket
    ¿Tienes una cita con un cliente importante y no quieres quedar mal? ¿Quieres impresionar a tus amigos sobre t...
    No disponible

    7,95 €7,55 €

  • PLATO ÚNICO PARA DUMMIES -5%
    Titulo del libro
    PLATO ÚNICO PARA DUMMIES
    Laraison, Emilie
    Ceac ediciones
    íPlatos completos y fáciles para principiantes!Apasionados de la comida, pero negados para cocinar... ...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • SKINA CLOS AYALGA NINTAI -5%
    Titulo del libro
    SKINA CLOS AYALGA NINTAI
    GRANDA, MARCOS
    Montagud editores
    Marcos Granda es, sin duda, uno de los grandes referentes del mundo de  la sala -y también de la gestión- del...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    145,00 €137,75 €

Icaria en Libreria Mar