El conill: Com preparar-lo 10 vegades

El conill: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
19
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493592141
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-935921-4-1
Páxinas:
20
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Sílvia Llinàs explica 10 receptes de conill, una de les carns més riques en proteïnes i minerals i més baixa en greixos i sodi, i per tant molt recomanable per a tot tipus de dietes. Hi trobarem una recepta sofisticada i gustosa per a cada ocasió: plats freds per a l'estiu com la terrina a les fines herbes, plats tradicionals de la cuina catalana com el conill amb samfaina, i d'altres de la cuina internacional com el llom de conill amb crema de múrgoles. L'autora cuina per als seus clients i amics al restaurant L'Orquestra d'Argentona.

Materia en Libreria Mar

  • Mood food:la cocina de la felicidad -5%
    Titulo del libro
    Mood food:la cocina de la felicidad
    Almodóvar, Miguel Ángel
    Anaya
    Por primera vez se presenta en España un compendio teórico y práctico de mood food, comida o/y cocina de la ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Cocina castellana -5%
    Titulo del libro
    Cocina castellana
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    4,95 €4,70 €

  • Aromas del Chocolate -5%
    Titulo del libro
    Aromas del Chocolate
    AA.VV
    Larousse
    Una obra ilustrada con un formato singular que presenta un amplio conjunto de información sobre el chocolate. ...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu« -5%
    Titulo del libro
    La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu«
    Larousse Editorial
    Larousse
    Los chefs del Institut Le Cordon Bleu presentan más de 100 recetas de pastelería, ilustradas paso a paso.&nbs...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    39,95 €37,95 €

  • 200 recetas de pastelería -5%
    Titulo del libro
    200 recetas de pastelería
    Éditions Larousse
    Larousse
    Bizcochos, pasteles, tartas de todo tipo, tiramisú, suflés, buñuelos, tartaletas, clásicos de la pastelerí...
    Próximo lanzamento! Dispoñible dende o 06-11-2025

    29,95 €28,45 €

Sd edicions en Libreria Mar