La cuina del cabanyal

La cuina del cabanyal

Editorial:
Drassana
EAN:
9788494286094
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-942860-9-4
lingua:
CATALAN
Ancho:
165
Alto:
235
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
JASSENA

Desconto:

-5%

Antes:

17,95 €

Despois:

17,05 €
IVE incluído
Comprar

En Million Dollar Baby, Morgan Freeman diu que "pareix que hi ha gent irlandesa per totes bandes, o que voldria ser-ho" per a explicar les simpaties que despertava la boxejadora Maggie Fitzgerald. També per totes bandes hi ha gent del Cabanyal o que diu tindre arrels en este poble mariner de València. Este és el motiu pel qual el present llibre  donarà per a moltes interpretacions, perquè en cada casa on hi ha un cabanyaler pot fer-se un llibre de cuina distint... En tot cas, algú havia de ser el primer en posar per escrit la gastronomia essencial i can.nica de la València marítima. I ho han fet Marisa Villalba i Felip  Bens.
 
 El Cabanyal va emergir de la mar i a vora mar varen créixer els seus fills, que transmeteren de generació en generació un ric patrimoni cultural. La del Cabanyal és una cuina popular, que naix de gent humil  i treballadora. A sovint la necessitat incentiva la imaginació. Es evident que, partint d'una matèria primera senzilla i del peix més econ.mic, els nostres avantpassats foren capaços de fer-nos hereus d'un compendi gastron.mic extraordinari. En este llibre hem volgut arreplegar tots eixos plats i fer entendre que no varen sorgir espontàniament d'un lloc qualsevol, sinó d'un poble molt especial, el que formen el Poble Nou de la Mar (El Cabanyal i El Canyamelar) i la Vilanova del Grau.
 
 Marisa Villalba i Felip Bens han escrit les receptes i els texts d'este llibre en el qual també han col·laborat els escriptors Pep Martorell, Sergi Tarín, Toni Sabater, Josep Vicent Miralles, el fot.graf Germán Caballero, i María José Royo, a qui devem les receptes  dels dolços.

Materia en Libreria Mar

  • La cocina mexicana hecha fácil -5%
    Titulo del libro
    La cocina mexicana hecha fácil
    Cornelia Adam
    Everest
    Un viaje a través de la cocina mexicana es, sin duda, una experiencia llena de apetitosas sorpresas. En este l...
    No disponible

    5,50 €5,23 €

  • ¡tengo que aprender a cocinar! la cocina de cada dia -5%
    Titulo del libro
    ¡tengo que aprender a cocinar! la cocina de cada dia
    Plaza Valtueña, Arancha
    Drac
    Contiene 40 recetas explicadas paso a paso con más de 300 fotografías,  40 ideas claves para que el resultado...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    15,50 €14,73 €

  • La cocina de Al-Andalus -5%
    Titulo del libro
    La cocina de Al-Andalus
    Eléxpuru, Inés
    Alianza
    No disponible

    45,20 €42,94 €

  • Nostalgia repostera -5%
    Titulo del libro
    Nostalgia repostera
    Roldán, Casto
    Grijalbo
    ¡Los dulces de nuestra infancia en su versión más BRUTAL de la mano de  @reposterito_busca_esposo! Golosos r...
    No disponible

    21,90 €20,81 €

  • Gastronomía y cocina valenciana -5%
    Titulo del libro
    Gastronomía y cocina valenciana
    Monné, Toni
    Triangle postals
    La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia v...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,00 €11,40 €

Drassana en Libreria Mar